HOME.ALFA.AUDI.BMW.CHRYSLER.CITROEN.CHEVROLET.FIAT.FORD.HONDA.HYUNDAI.IVECO.JAGUAR.KIA.LEXUS.MAZDA.MERCEDES.MITSUBISHI.NISSAN.OPEL.PEUGEOT.RENAULT.SEAT.SKODA.VW.CONTACT.
Copyright © All rights reserved.
HOME.ALFA.AUDI.BMW.CHRYSLER.CITROEN.CHEVROLET.FIAT.FORD.HONDA.HYUNDAI.IVECO.JAGUAR.KIA.LEXUS.MAZDA.MERCEDES.MITSUBISHI.NISSAN.OPEL.PEUGEOT.RENAULT.SEAT.SKODA.VW.CONTACT.

 

WWW.FILTREDEPARTICULE.COM

 

WWW.LONZAMOTRSPORT.COM

 

WWW.PIESETUNING.COM

NOTA: Pentru evitarea spamului va rugam sa introduceti textul ce apare in noua fereastra dupa ce ati trimis mesajul. Va multumim!

Head Office
Email Us

Pentru a gasi filtrul de particule recomandat masinii dvs va rugam sa consultati cu atentie modelele listate si sa va asigurati ca descrierea corespunde exact cu cea din talonul masinii dvs.

 

Atentie! Este foarte rara defectiunea unui DPF fãrã nici o problemã sau defectiune a motorului sau a sistemului de emisie (componete ale acestuia) de dinaintea DPF-ului si a catalizatorului (dupa caz).

 

Este foarte important sã se determine ce a cauzat defectiunea DPF-ului si/sau a catalizatorului, astfel încât problemele sa poata fi corectate in avans pentru a preveni o repetare a defectiunii noului DPF.

 

O datã ce sistemul DPF a fost schimbat ECU-ul va trebui sa fi resetat de service-ul de reprezentanta sau de catre un service autorizat pentru a elimina orice coduri de eroare/avertizare. In cazul in care automobilul este prevazut si cu catalizator verificati ca acesta functioneaza corespunzator inainte de instalare noului filtru de particule.

 

De asemenea, va recomandam sa va referiti la instructiunile specifice mainii dvs pentru instalare, setari si efectuarea regenararii noului Filtru De Particule.

 

INTREBARI SI RASPUNSURI

 

Intrebare: De ce nu aveti preturile pe site?

Raspuns:  Politica noastra este de a oferi clientului cele mai bune preturi si servicii. Datorita fluctuatiilor cursului valutar si a costurilor materiilor pretioase din componenta Filtrelor De Particule costul produselor poate varia. Daca costurile acestor factori scade noi dorim ca de asemenea sa va putem oferi un pret mai scazut.

 

Intrebare: Ce garantie au Filtrele De Particule?

Raspuns:  Garantia impotriva defectelor de fabricatie este de 18 luni.

EXEMPLU DE SISTEM DE EVACUARE CU FILTRU DE PARTICULE SI CATALIZATOR